Viimeinen "lomapäivä" menossa. Huomenna aamulla suunnistetaan Kokkolaan ja sieltä sitten kohti kotia. Kyllä netti on sitten mukava. Sieltä voi seurata koska lomalaisten kone lähestyy Vantaata ja koska kone on laskeutunut. Vielä on saapujilla 600 km automatka ajettavana, loppumatka pimeässä yössä.

Täällä on aika kulunut lukiessa ja käsitöitä tehden. Pikkukissiä on saanut vahtia. Se kun on keksinyt käydä sängyssä pissimässä. Nyt on peitto ja lakana pesussa, onneksi ei patjalle pissinyt. Koira juoksi eilen yhteen menoon talon ympäri yli 20 kierrosta. Aina välillä pysähtyi keittiön ikkunan alle katsomaan meitä, sitten toiselle puolelle portaiden eteen hetkeksi ja taas talon ympäri. Aina kun naputti ikkunaan niin koira juoksi uuden kierroksen. Aluksi ihmettelin hommaa, kunnes älysin, että koira yritti kertoa meille, että halusi sisälle. Koira piti varmaan meitä vähän tyhminä kun vaan vilkuteltiin ikkunasta eikä älytty avata ovea.

Me ei osattu laittaa pyykinkuivauskonetta päälle, kun ei älytty niitä merkkejä. Olen tottunut että koneessa on lämpötila ja aika valittavissa, mutta tuossa vekottimessa on kummallisia silitysraudan ja mankelin kuvia. Ne vielä ymmärrän, mutta en niitä outoja suorakaiteita ja osa merkkejä on vielä kahteen kertaan. Ja digipoksi pitää välillä 12 tunnin tauon. Onneksi on netti, joka toimii.