Ostin ELMA-messuilta kuivattuja taateleita ja myöhemmin S-kaupasta kivellisiä, joita ei ollut kuivattu. Voi että ne kivelliset on hyviä. Enpä ole tainnut ennen syödä niin herkullisia ja pehmeitä taateleita. Koska kuivatut olikin jo melko vähissä, niin kokeilin tehdä niistä lopuista taatelikakkua. Netistä etsin ohjeita ja valitsin Seijan taatelikakun. Ohje oli helppo ja kakkukin onnistui hyvin. Sokeria olisi voinut laittaa hiukan vähemmän ja taateleita vähän enemmän, mutta oikein hyvä näinkin. Koska minulla ei ollut isoa kakkuvuokaa ja kahteen ei ollut taikinaa tarpeeksi, niin laitoin kertakäyttövuokaan leivinpaperia niin, että toinen pää jäi vajaaksi. Sain siten puolitoista kakkua paistettavaksi. Pahvivuoka on käyttökelpoinen vielä toisenkin kerran.