Aamulla nousin reippaana tyttönä ylös ja aamukahvin jälkeen suunnistin kauppatorille. Olikin aika paljon väkeä, vaikka eräs tuttu kauppias sanoikin olevan hiljaista. ostin vähän uusiaperunoita. Suurin osa oli aika pieniä ja nuokin ostamani vähän rupisia, mutta maistuivat oikein hyviltä sillin kanssa. Mansikoitakin ostin, mutta ne oli aika muusina kun kotiin pääsin. Osa maistui vähän homeeltakin. 2 litran satsista sain syötyä alun toistakymmentä marjaa, loput keitin hilloksi. Keitoksesta tuli melko vetistä, joten otin pari pientä rasiaa mehua pois ja loput pistin hillona rasioihin.

Lämpötila on kyllä riittävä, ainakin minulle. Nyt alkaa yötkin olla senverran lämpöisiä, että huoneet ei jäähdy yhtään. Toisaalta on mukava istua iltayöstä parvekkeella kun ei palele. Eilen illalla kuuntelin jotain konserttia kun musiikki kuului aika hyvin. Jopa niin, että oman telkkarin ääni jäi toiseksi.  En ymmärrä, miten lähempänä olevat ihmiset kestävät sitä meteliä kun matalat äänet jymisyttävät seiniä. Koska en ole musiikkimiehiä, niin mulle riittää hyvin tuo mitä kaukaa (4-5 km) kuuluu.

Käsityöt ei oikein etene hikisissä käsissä. Klipsuja vois silotella, mutta sekin tahtoo olla nahkeaa. Toisaalta eipä mulla mikään kiire olekaan, mutta ois kyllä kiva jos sais jokinlaisen klipsutyön tehtyä ensi viikolle, jos vaikka poikkean sukuloimassa. Sais esitellä klipsuihmettä.  :=)