Oletteko huomanneet/saaneet viestin, että Vuodatukseen on tulossa muutoksia. Toivottavasti muutokset onnistuvat, eikä kaikki loppukin katoa ties minne.

"Vuodatuksen taustajoukot vaihtuvat. Palvelu siirtyy Alma Medialta meidän - Rohean - omistukseen ja ylläpitovastuulle. Rohea kehittää ja ylläpitää useita suosittuja isoja suomalaisia palveluita, muun muassa Alma Median kanssa yhteistyössä Suomen suurinta ruokapalvelua, Kotikokki.net-sivustoa. Tavoitteenamme on pitää huoli siitä, että Vuodatus pysyy elinvoimaisena, kehittyvänä ja kilpailukykyisenä palveluina. Haluamme varmistaa, että suomalaisille on tulevaisuudessakin tarjolla Suomessa ylläpidetty ja Suomessa toimiva maailmanluokan blogipalvelu pelkkien ulkomaisten vaihtoehtojen sijaan.

Aloitamme palvelun kehittämisen modernisoimalla Vuodatuksen taustatekniikan vähentääksemme vikaherkkyyttä ja mahdollistaaksemme kestävän lisäkehityksen. Pahoittelemme jo etukäteen, etteivät ihan kaikki nykyisen Vuodatuksen tarjoamat ominaisuudet välttämättä löydy modernisoidulta alustalta, ainakaan ihan aluksi. Vastineeksi lupaamme kuitenkin selkeyttä, toimintavarmuutta ja myös ihan uudenlaista sujuvuutta! "