Oli tullut asiota itikseen ja sain houkuteltua KristiinaS:n sinne kanssani kahvittelemaan. Aika kului nopsaan Stockan kahvilassa kun oli taas niin paljon kuulumisia ja pohdintoja. Minulla oli nälkä jo Itikseen mennessä, jotan minä otin kasvisruuan kun se oli herkullisen näköistä ja olikin kyllä myös hyvää. Kiitos Kristiina mukavasta seurasta!

Asiani hoideltua huomasin Roberts Coffeessa raikkaan näköisiä salaattiaineksia ja kävinkin kysymässä, että voiko niitä ostaa mukaan. Oli kyllä melkoisen iso annos (yli 700 grammaa) ja mukaan tuli pala patonkia ja mukillinen vihreää teetä (olisi saanut kahviakin). Sain vielä teemukin päälle toisen kun myyjä arveli mukin olevan kuuma. Ajattelin, että lämmitän teen kotona kun kotimatkaan menee lähes tunti. Tee oli vielä lämmintä kun ehdin kotiin, joten sitä ei tarvinnutkaan lämmittää. Aika hyvin pahvimuki näköjään pitää juoman lämpimänä. Salaatti ja teemuki oli paperikassissa ilman mitään eristeitä.  

Kuvassa teemukin takana rasiallinen minitomaatteja *vilkutuksia Rauman suuntaan*, Muutaman jo maistoin ja makeita olivatten.