Viime päivinä olen seuraillut kalasääksen pesäpuuhia. Aluksi pesällä kävi yksi lintu silloin tällöin. Nyt on toinen ollut koko ajan pesällä ja toinen käy välillä. Vielä en ole päässyt selville, että tuoko toinen ruokaa. Ainakin toinen söi eilen pesällä jotain, ilmeisesti kalaa. Muniakaan ei vielä ole näkynyt. Kuva saisi kyllä päivittyä useammin. En tiedä johtuuko hitaus minun koneesta vai kuvauspäästä. Joskus seurailen pönttökameran lintukuvaa.

Eilen kävi Marja vierailulla. Oli mukava päivä. Marja askarteli muutaman atc-kortin. Juotiin kahvia ja juteltiin. Marja sai mukaansa 8 kiloa makaronia, jotka oli odottamassa noutamista. Minä laitan vähän ruokaa, mutta Marja laittaa hyvää makaronilaatikkoa ja isossa perheessä ruoka tekee kauppansa. Sain Marjalta maze-bookin. Laitan siitä kuvan kunhan saan sen otettua ja siirrettyä tänne. Kuvan lähettäminen kännykästä ei ole onnistunut, jokin siinä tökkii. Kiitos, Marja maze-bookista!

Sukulaispojan tilassa on tapahtunut hienoista kääntymistä parempaan suuntaan. Tulehdusarvot on laskussa, mutta hengitysputki on edelleen ja tehollakin vielä. Muutaman viikon päästä olisi pojilla ollut bändikeikka ulkomailla, mutta se saattaa peruuntua kaikkien osalta. Ei sellaisella kurkulla öristä, jossa on ollut putki viikkokaupalla. Varmaan ei vähään aikaan pysty edes puhumaan kunnolla.

541455.jpg