Mulla on ollut auton katsastus mielessä ja pyhien aikaan jo yritin varata aikaa, mutta ei onnistunut. Lisäksi piti miettiä renkaidenvaihdon aikaa myös. Eli menenkö katsastukseen talvirenkailla vai kesärenkailla.  Tänään sitten sain päivän viimeisen vapaan ajan ja pikapikaa sitten auton kanssa matkaan. Katsastus sujui ongelmitta, mutta jostain syystä oli akun virta katkaistu ja silloin radio lakkaa toimimasta. Pitää sitten koodin avulla avata radio. Taas yksi lisähomma etsiä koodi ja räplätä se autoon. Jos radiota yrittää laittaa päälle kolme kertaa ilman koodia niin sitten se menee niin lukkoon, että pitää olla toinenkin koodi ja autoa täytyy pitää virta päällä jotain tunnin kahden verran. Älytöntä seisottaa autoa avain virtalukossa ja odottaa.

Kävin illansuussa hakemassa Kyöstin taas hoitoon ja sain samalla uuden litteän näytön. Keittelin Kyöstille jauhelihaa ja laitoin molemmille siileille iltaruuat. Nyt on sitten ihan naatti olo enkä jaksa laittaa uutta näyttöä paikalleen. Täytyy huomenna katsoa, jos saisin aikaiseksi. Myssyjäkään en ole saanut tänään kuin yhden valmiiksi.  Oiskohan kevätväsymys iskemässä.

Kyöstin tavaroiden joukosta löytyi iso pullo madeiraa, mun lempparijuomaa. En taidakaan olla huomenna autolla liikenteessä. Kiitos Josa!