Kävin päivällä äänestämässä kuten tapoihini kuuluu. Kävelin äänestyspaikalle, vaikka keli oli aika raskas, mutta olihan ilma muuten aika mukava. Äänestyksen jälkeen menin bussilla katsomaan tuttavaani Terho-kotiin ja siellä join "vaalikahvit". Nyt sitten varaudun illan vaalivalvojaisiin käsityön ja napostelun merkeissä (porkkanatikkuja, kurkku- ja tomaattipaloja).

Eilen olin Ogelin tapaamisessa ja väkeä oli niin, että tuolit olivat loppua eikä kaikki mahtuneet pöytien ääreen. Siellä kerrottiin, että tapaamiset ovatkin nyt kaksi kertaa kuukaudessa eli kuukauden ensimmäinen sunnuntai ja kuukauden kolmas lauantai.

Ogelin jälkeen kävin vielä Marsun uudessa kodissa. Koirulien kanssa käytiin ulkona ja kyllä ne tykkäsivät peuhata lumessa. Marsu oli laittanut herkkuja syötäväksi kahvin kanssa ja erityisesti Marsun tekemät karjalanpiirakat hävisivät nopsaan lautaselta.  Kiitos tarjoilusta ja vielä kerran oikein paljon onnea uuteen kotiin.

 Edit: Tein vähän naposteltavaa vaalivalvojaisia varten. Jätin kuitenkin kermaviilikastikkeen pois. Juomana on puolukkasekamehu.