Aamupäivällä ensin Ogelin Picniciin syömään jotain että jaksaa. Sitten lankakauppaan tapaamaan tuttuja. Arpajaisetkin oli, mutta onni meni ohi. Ystävämyyntiin en jaksanut lähteä. Sentään ehdimme Soukan Menitaan, mutta, mutta... Sielläpä olikin joku tilaus ja saimme olla vain vähän yli klo 15 asti eli ehdimme istua siellä vajaa puoli tuntia. Vähän turha reissu siis. Olin ajatellut katsella lisää huivilankaa (kun ei ennestään ole, eihän), mutta en jaksanut kiivetä yläkertaan. Kahviakaan en ottanut, vaikka olin sitä suunnitellut. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja piti poiketa pitsalla, mutta hönttyytin ruokakassin kanssa autolle ja kotiin. Onneksi olin ostanut hapankaalia ja ruokakermaa. Ovat uunissa hautumassa parin nakin kera. Kiitos vinkistä Raija.

Ogelissa sain myös kasan puikkoja, jotka LeaP oli ystävällisesti raijannut Tallinnasta. Nyt pitäisi puikkoja riittää keskeneräisiinkin töihin, sekä sukkiin, että huiveihin. Kiitos LeaP vaivannäöstä.

Juups. Ja piti ostaa myös pari tölkkiä siideriä, että saan klipsuja, kullanvärisiä tietysti. Jos vaikka tekisin niistä jotain.