Tänään ei kaikki ole mennyt ihan putkeen. Aamupäivä meni nukkuessa uusiounia. Sitten kävin kylässä kun oli asiaakin: piti viedä saadusta lankakartiosta noin 10 metriä lankaa takaisin. Turhaa ajoa kymmeniä kilometrejä langanpätkän takia, mutta kun sitä nyt kerran tarvittiin pakastepussien sulkemiseen... I

ltapäivällä oli sitten pakko sulattaa pakastin kun se oli huurtunut pahasti. Pari päivää sitten oli pakastimen ovi jäänyt rakoselleen yön yli ja sehän tiesi paksua huurrekerrosta. Eihän siinä mennyt kuin vajaa tunti kun olin käärinyt pakasteet vilttiin ja sanomalehtiin ja pessyt huurteet pois.

Kuin suurenkin urotyön tehneenä ja palkinnon ansainneena istahdin sohvaan ja otin punaisen huivin tekeleen esille. Ja perskules... löysin virheen. Ei muuta kuin purkuun kymmenkunta kerrosta. Virhe oli sentään sileän kuvio-osuuden alkupuolella, joten ei hirveästi kismitä neuloa uudestaan. Tätäkin huivia on eräskin kerta purettu. Ensin aloitin tekemään Onerva-huivia, mutta oli liian monimutkainen ja purin sen. Aloitin sitten samalla mallilla kuin kaksi viimeisintä huiviani. Toivottavasti onnistuu.

Pöh. joku taas tökkii vuodatuksessa... Kuvia ei meinaa saada millään.