Sateenuhan väistyessä nousin aamulla ennen klo kuutta paistamaan muutaman pullan, pakkasin kassiin kokista jäiden väliin, suklaata ja käsityötarpeet. Pesin vielä tukan ja kuivattelin paplareilla. Eihän sitä tiedä ketä siellä saaressa tulee vastaan. Kellon lähestyessä yhdeksää kipittelin asemalle ja junaan. Keskustassa poikkesin Tarjoustaloon ostamaan retkituolin, sellaisen mukitelineellisen. Sain viimeisen kappaleen. Metrolla sitten Vuosaareen, jossa aamukaakaolle ja sitten kohti satamaa. Matkalla meinasin ottaa sulamaan alkaneita jäitä pois, mutta LeaP ja miehensä yhyttivät minut ja yhdessä sitten suunnistimme satamaan. Paatilla matka sujui nopsaan myötätuulessa. Perillä olikin, yllätys yllätys, Kristiina tullut katsomaan vuoroveneen saapumista, kuten ilmeiseti moni muukin. Lienee päivän kohokohta. Koska meillä oli kantamuksia, niin otettiin rannasta kottikärryt, jotka ovat siinä nimenomaan tavaroiden kuljettamista varten. Kristiinan opastuksella löysimme saaren toiselle puolelle Kristiinan teltalle. Sääskiä oli aika paljon, mutta tuuli ja savu pitivät ne aika hyvin loitolla.

Ensiksi laitettiin istuimet ja sitten juotiin kahvit voileipien, pullan, keksien ja suklaan kera. Sitten kierreltiin vähän ympäristössä, kallioilla, rannassa ja metsässä. Herraseura lymysi kameroineen omia aikojaan jossain pusikoissa. Sitten grillattiin makkaroita ja Kristiin a grillasi itselleen oikein shatööbriandiin.

Päivä kului niin äkkiä, että piti vähän kiirehtiä, ettei jäädä laivakyydistä. Ilma oli muuten mitä parhain, aurinkoa, tuulta, ei liian kuumaa, ei liian kylmää. Kiitos LeaP:lle ja miehelleen mukavasta seurasta. Kiitos Kristiina, että saimme viettää ihanan lomapäivän teltallasi. Anteeksi, että saunareissusi jäi tekemättä. Ohessa muutama kuva. Kristiinan blogissa on lisää saarikuvia.