Viime kesäinen ruohosipuli (maitopurkissa) ei sitten kuollutkaan talven aikana, vaikka sitä vähän uumoilin. Lisäksi syksyllä ämpäriin laittamani ruusukvittenin siemenet ovat alkaneet itää (nuo pienet valkoiset madot kuvassa yläoikealla rajattuna kertakäyttömukin reunuksilla). Ihanaa. Ruusukvittenin siemenet kuulemma tarvitsevat kylmäkäsittelyn, joten nyt on osa siemeniä jääkaapissa ja kylvän ne myöhemmin. Muutama siemen on kyllä kylvetty ilman kylmäkäsittelyä ja odottelen mitä niiden kanssa tapahtuu.

Eilinen päivä muuten oli aika mielenkiintoinen. Aamulla suihkussa käydessäni kylppärin lattialle tulvi vettä lattiakaivosta. Yritin sitä sitten aukoilla kiehuvalla vedellä ja rassailemalla, mutta lopulta piti hakea kaupasta jytympää ainetta. Alle tunnissa sitten vesi alkoi virrata kunnolla. En tiedä mikä oli tukoksen aiheuttanut kun lattiakaivossa ei kuitenkaan ollut nöyhtää/moskaa kuin ruokalusikallinen. No, tulipahan sekin asia nyt tutkittua kun en ole kymmeneen (10) vuoteen kaivoon katsonut. Keljumpi homma oli saada allaskaapin korivaunu paikoilleen, meinasi ihan hermo mennä. Senverran pyllistely kävi myös raajoihin, että tuntuu vielä tänäänkin käsivarsissa ja reisissä.

Illemmalla kävi vielä kiva siilituttu kahvittelemassa ja vietimme oikein mukavan rupatteluhetken kahvittelun lomassa. Kiva kun kävit.