Eilinen sunnuntai menikin ihan kotosalla, vaikka olin suunnitellut muuta, mutta sadeilma ei houkutellut ulkoilemaan. Sain neulottua sohvatyynylle päällisen vyötteettömästä vaaleansinisestä nukkalangasta ja Snowflake shunky -langasta. Kumpaakin meni yksi kerä. Iltapäivällä sain vieraaksi rouva A:n  ja kahviteltiin. Todettiin, että kummallakin on ollut kiireitä viime aikoina. Kahvin kanssa alkupaloiksi olin laittanut salaattia. Keitin myös pari kananmunaa. Vähän kiukuttaa taas nuo munaskuut.

Pääsiäisen aikaan satuin ostamaan luomumunia vihreässä pakkauksessa. Kuvittelin, että ovat jotenkin parempia. Ehkä maku onkin parempi ja ainakin kuori oli kova ja paksu, mutta munat eivät olleetkaan sitä kokoa mitä pakkauksessa luki eli 53-63 grammaa. Kolme munaa oli ihan pieniä ja toiset kolme yli tuon 63 gramman. Ajattelin, että johtuu siitä munapulasta jos sopivat on loppuneet kesken. Nyt avatussa paketissa olivat munat kyllä oikean kokoisia, mutta ohutkuorisia ja kolme munaa ilman minkäänlaista leimaa. Rupeaa epäilyttämään, että luomumunien tilalle on vaihdettu halvempia  munia. Nykyisin pitää myös jo kaupassa katsoa että munat ovat ehjiä kun olen jo tänä vuonna saanut useamman kerran rikkinäisiä munia. Rikkoontunutta munaa ei uskalla käyttää kun se on jo kuivunut pakakukseen ja ei ole takeita sen syömäkelpoisuudesta.

Kännykkäkin alkoi vähän nyppiä kun oli yöllä mennyt akku tyhjäksi. Pitänee ostaa uusi akku, vai pitääkö ostaa uusi kännykkä, jos ei enää saa sopivaa akkua. Älytöntä, jos parin vuoden välein joutuu uusimaan kännykkää. Kestäisköhän Dorot paremmin.  Räyh, räyh.