Kävin tuttavani kanssa katsastamassa Helsinki-päivän tarjontaa. Sitähän oli niin paljon, että tuli valinnan vaikeuksia, joten päätimme vain kävellä ja mennä minne nenä näyttää. Ensin menimme uuteen Musiikkitaloon kuuntelemaan ilmaiskonserttia. Vaikka en olekaan mikään musiikki-ihminen, niin oli oikein miellyttävää kuunnella 9-miehisen orkesterin soittoa. 

 

Seuraavaksi suunnistimme etsimään jotain kahvipaikkaa. Hakasalmen huvilassa oli ruuhkaa joten läksimme kiertelemään ympäristöä.  Fredrikinkadulta löysimme Kawa-nimisen kahvilan, jossa sai erinomaisen hyvää salaattia ja luomukahvia. Kahvia sai santsata samaan hintaan. Ostin myös riisimaitoon tehtyä suklaata ja kuten kuvasta huomaa, on toisesta levystä jo maisteltu. Ihan hyvää on.

 

Kahvittelun jälkeen kävelimme Narinkkatorille katsomaan polkupyöriä. Aika paljon niitä olikin ja olisi saanut ilmaiseksi pyörän käyttöön pariksi tunniksi. Kun ikä alkaa painaa, niin emme jääneet iltaohjelmia katselemaan, vaikka niitäkin olisi ollut paljon. Tosin ohjelmaahan on koko viikon ajan, joten vielä ehtii, jos vain muuten innostuu ja aikaa on.