Huomasin ilokseni, että postiini ei ole tullut pariin päivään roskapostia. Sitten ihmettelin kun ei olekaan tullut mitään postia. Lähetin itselleni muutaman postin eri osoitteista eikä niistä tullut perille yksikään. Siksipä en saa tänne kuviakaan, kun kännykästä lähetetyt kuvat eivät pääse postilaatikkoon asti.

Luukku on päivittänyt roskapostiohjelmansa 14.2 ja näköjään pistänyt niin tiukan suodattimen, että mitään ei pääse läpi. Mulle alkoi tulla enempi roskapostia sen jälkeen kun sain joulukortteja e-kortteina. Jostain luin, että joistakin korttipostituksista menee osoitteita roskapostien lähettäjille. Toivottavasti Luukku alkaa toimimaan mutta roskat jää pois.

edit: Kirstin avustuksella selvisi, että posti olikin täynnä ja siksi ei uudet viestit mahtuneet. Ystävänpäiväkortit olivat täyttäneet lootani. Kuvat kun vievät tilaa suunnilleen yhden megan ja postilaatikkoon mahtuu 10 megaa. Nykyään ei luukussa ole enää punaista merkkiviivaa, mistä ennen huomasi heti, jos laatikko alkoi täyttyä. Kaikki uudistukset ei aina ole hyväksi. Onneksi probleemi selvisi ja toivottavasti ei tärkeitä posteja ole joutunut hukkateille.