Kiitos kaikille blogissa vierailleille ja uudenvuoden toivotuksista. On aina mukava saada kommentteja. Yritän käydä vastavuoroisesti blogeissanne ja käynkin, mutta aina en ehdi kommentoida. Toivottavasti teidänkin vuosi jatkuu hyvissä merkeissä.

Pakkasta ja lunta on nyt ollut omiksi tarpeiksi. En ole juurikaan käynyt ulkona, mitä kuoharia etsiskelin viikon alussa. Oli niin liukasta silloin, että piti oikein miettiä reitti bussipysäkiltä kotiin. Muutenkin se oli aika vivahteikas matka. Menin siis vartavasten keskustaan yhtä pulloa ostamaan. Laskin, että äkkiä teen ostoksen siinä asematunnelista citykäytävään olevassa A-kaupassa ja ehdin samalla lipulla takaisin. No kauppaa ei löytynyt, oli joku remontti menossa. Muistin, että yliopiston suuntaan oli toinen A-kauppa, sinne siis. No, sielläpä olikin apteekki. Vähänkö kenutti kun piti taas ruveta miettimään menosuuntaa uusiksi. Stockalla muistin olevan ainakin viinikaupan ja päätin, että muualta en enää etsiskele. Stockkallahan oli se uusi laajennusosa ja eksyin ihan totaalisesti siellä. Lopulta löysin A-kaupan peränurkasta kulman takaa ja sain ostokseni tehtyä. Sitten kipinkapin asemalla, että ehdin junaan. Asemallapa oli näytöt sekaisin tai toimimattomia ja ihmiset ihmettelivät mikä juna olisi lähdössä seuraavaksi. Käännyin ympäri ja näin bussin 40 laiturissa, niinpä suuntasin sinne. Muutama metri enää, mutta bussi lähti. Siispä junalle päin, no sekin oli jo liikkeellä. Taas bussien suuntaan, koska bussi 63 oli tullut lähtölaituriin. Sekin ehti lähteä ennenkuin ehdin kyytiin. Lopulta jäin odottamaan seuraavaa bussia, mutta aikaa kului ja muutamalla minuutilla meni lippu vanhaksi. Pääsin sitten seuraavalla bussilla toki kotipysäkille ja kevyenliikenteen kautta kiertämällä sain pullon ehjänä kotiin asti.  Olin lähtiessäni vienyt roskapussin ja todennut ajoradan liukkaaksi, joten arvo-ostoksen vuoksi kannatti kiertää hiukan.

Vuodenvaihteen seutu meni käsitöitä tehdessä. Sain Priiman joululahjalangasta tehtyä töppöset. Tuli ihan kivat, mutta vähän isot. Arvaiskohan laittaa pesukoneeseen huopumaan. Lanka Freedom, 100% villaa, puikot 5,0 bambut. Lankaa meni muutama metri vaille 200 grammaa. Ohje tuli lankojen mukana.