Seurakunnan vapaaehtoistyötekijöille tarjottiin päivän retki Kaisankotiin Espoossa. On todella mukavaa, että vapaaehtoistyötä arvostetaan ja meitä kiiteltiinkin pitkin päivää. Ensiksi ajoimme Kaisankotiin, joka oli tukipaikkamme päivän ajan. Heti sieltä kävelimme noin 800 metrin päähän karmeliittaluostariin. Saimme kuulla amerikkaisen sisaren kertomuksen luostarin vaiheista ja samoin sisaren itsensä tulosta Suomeen. Sisarella on Suomessa paljon sukua, osa asuu Espoossa.

Luostarissa käynnin jälkeen palasimme Kaisankotiin syömään lounasta, joka olikin aivan erinomaisen maukas. Monipuolinen salaattipöytä, ihania kaalikääryleitä, rapeaa broileria, kermarahkaa ja kahvia. Keitto jäi minulta väliin kun en millään jaksanut. Kotikalja oli myös hyvää, samoin tuore leipä. 

Ruuan jälkeen oli tarjolla saunomista kylpylän puolella. Suurin osa retkeläisistä kuitenkin lähti kiertelemään ympäristöä. Minä menin katsomaan vieressä olevaa automuseota. Kylläpä siellä olikin paljon autoja, ja miten upeita ja hyvin hoidettuja. Yhdessä autossa oli ovi tuulilasin paikalla, siihen siis mentiin tuulilasista. Joku kertoikin tunteneensa sellaisen auton omistajan joskus.

Iltapäivällä vielä joimme pullakahvit kylpylän valoisissa tiloissa. Kierrellessämme ympäristössä näimme myös valkoisia lemmikkejä. Enpä ole ennen sellaisia nähnyt. Auringonpaiste oli niin kirkas, että oli vaikea nähdä mitä kuvaa, joten melkein saa arvata missä kohtaa ne valkoiset kukat on, näyttävät kuvassa ihan vaaleanpunaisilta.

1585225.jpg

1585229.jpg

1585236.jpg

1585239.jpg