Laitoin kuitenkin itsellekin simaa tulemaan. Minä keitän aina koko vesimäärän, toisin kuin fariinisokeripussin ohjeessa sanotaan.Sitruunoistakin otan kuoresta valkean osan pois. Näköjään nykyohjeissa simaan käytetään vain mehu eikä kuorta ollenkaan. Minä tein kyllä ihan vanhanaikasella ohjeella. Sen aikuisella kun fariinisokerikin oli oikeaa fariinisokeria eikä siirapilla maustettua tavallista sokeria. Uudella fariinisokerilla ei mielestäni tule yhtä hyvää simaa kuin sillä entisellä "oikealla" fariinisokerilla. Nyt on sima käymässä ja pullotus pitää tehdä kaiketi huomenna. Ei kylläkään ole pulloja kuin yksi 1,5 litran, mutta olenpa ennenkin laittanut litran pakasterasioihin simaa. Enkä tehnyt kuin vajaan 4 litran satsin kun ei taida olla muita juomassa kuin  minä.