EilenKio kyseli, josko lähtisin Teeteen hulluun lauantaihin. Toki, toki kun en ole ennen Teeteen myymälässä käynyt.

Aamulla suunnistettiin hyvissä ajoin Porvooseen Teeteen tukkumyyntiin. Vaikka oltiin hiukan ennen ilmoitettua avausaikaa, niin kauppa oli täydessä käynnissä ja ruuhka sisällä valtava. Jotain lankaa sain kuroteltua toisten käsivarsien välistä. Pussillinen Lanettia ja pussillinen Alpakkaa. Lanettia Kiokin osti ja hiukan siinä värejä vaihdeltiin keskenämme.

Sitten suunnistimme keskustaan Teeteen lankoja katsastaan. Muutama kerä sieltäkin tuli mukaan, Limone puuvillaa. Seuraavaksi vähän Brunbergin lakuja. (Anteeksi LeaP etten tarjonnut lakuakaan, unohdin senkin).

Seuraavaksi kävimme syömässä Hanna-Mariassa. Ruoka oli hyvää. Sitten kohti Ogelin käsityötapaamista. Kio jäi katsomaan jotain ottelua.

Ogelissa piti ensimmäiseksi ostaa puuvillalankaa servettipussukoita varten. Jos saisi onnistumaan paremmin ja napakamman pussukan. Sain Ogelissa tehtyä pussukan puolivalmiiksi. Ogelista tulimme LeaP:n kanssa meille jatkoille kahvittelemaan. Mun piti tarjota Lealle täytekakkua, mutta en löytänyt sitä. Höh, olin laittanut sen erilaiseen rasiaan enkä tajunnut missä se oli. Tule Lea jonain päivänä uudestaan kakuttelemaan.

Kiitos kyydistä Kio ja kiitos seurasta LeaP. Oli mukava ja aurinkoinen päivä.