Aamulla kannoin kesärenkaat auton takapenkille ja suuntasin autohuoltoon. Aika oli varattu ja poikien vaihtaessa renkaita join talon tarjoaman aamukahvin ja söin lihapasteijan. Nyt saa sitten huristella ilman nastojen rapinoita. Seurasin kahvitellessa muiden touhuja. Vain muutama nainen näkyi käyvän asioimassa. Yksi huoltonainen ainakin näkyi talossa olevan. Kovin on miesvaltaista autoilu edelleen.

Kun ilma näytti hyvältä, niin soitin eräälle henkilölle, jonka seuraksi olen luvannut joskus lähteä ulkoilemaan. Hän liikkuu rollaattorin kanssa. Kiersimme korttelin ympäri ja ihastelimme kevään tuloa. Tunti siinä meni hiljalleen kävellessä. Vielä jäin hetkeksi seuraksi ja joimme kupilliset neskahvia.

Nyt on vielä tänään edessä hammaslääkärireissu. Toivottavasti ei ole kovin iso operaatio. Tuntuu että kun syö enemmän vihanneksia ja hedelmiä niin hampaissakin on enemmän hoitamista.

Askartelu- ja käsityötavarat oli piilotettuna vierailta viikonlopun yli, kohta niitä voi taas kaivaa esille. Vaikka ikkunoiden ja parvekelasien pesu kyllä pitäisi tehdä ennen muita harrastuksia. Siivoustyöt nyt ei vaan huvita yhtään, koskas ne huvittais  :(

Torstaina olen luvannut mennä seurakuntaan laittamaan simaa ja perjantaina sitten pullotetaan. Simaa myydään sitten vappumyyjäisissä.

Jonain päivänä pitää mennä kasvimaalla käymään. Vaihdan palstaa ja työkalulaatikko pitää siirtää uudelle palstalle. Serkun perheen kanssa olemme pitäneet kahta palstaa ja nyt jätämme toisen pois ja pidämme yhden palstan puoliksi. Puolikkaassakin on hoitamista, jos sen tekee kunnolla. Tosin oman maan punasipulit on hyviä ja makeita, parempia kuin kaupan isot puutuneet, joissa on jo kukkavanat keskellä. Viime kesän sipuleista on riittänyt tähän asti. Vieläkin on yhdessä paperipussissa pieniä sipuleita, jotka kyllä taidan laittaa siemeneksi. Omat perunat riittivät lähelle joulua, mutta kaupasta saa melko hyvää perunaa ihan kohtuuhinnalla.