Aamulla riensin Itäkeskukseen ostoksille. Samalla kurkkasin olisiko käsityöläisiä liikkeellä. Klo 10 paikkeilla ei näkynyt, joten päätin mennä Stockalle kahvittelemaan kun en ollut edes aamukahveja juonut. No, sinne tulikin sitten muutama käsityön kanssa ja istuttiin sitten klo 12 asti. Pari porukasta aikoi mennä Hobboksiin Punokset puikoilla -kirjan julkistamistilaisuuteen. Minä läksin kotiin leipomaan keikauskakkua ja valmistautumaan iltaan. Kakun paistuessa taistelin tietokoneen kanssa, kun nettiyhteys ja mese hävisivät. Sain lopulta toimimaan kun muutaman kerran buuttasin koneen ja pistin sähköt pois päältä.

Iltapäivällä tuli tytär ja lapsenlapsi kahvittelemaan ja sitten läksimme katsomaan Apassionata-esitystä Hartwall-areenalle. Kyllä oli taitavia hevosia ja esiintyjiä. Esityksen jälkeen tulimme vielä meille juomaan mehua pienten karjalanpiirakoiden kanssa. Kyllä meni päivä rattoisasti.

Niin, ja ostoksista. Ostin Stockalta Simply cards & papercraft -pakkauksen. Saapa nähdä milloin saan siitä tehtyä kortteja.