On mukava tavata vanhoja tuttuja vuosien takaa. Eilen olin kyläilemässä entisen työkaverin luona. Hän oli muuttanut uuteen asuntoon ja oli kiva käydä katsomassa nykyaikaista rakentamista. Onhan niissä kaikenlaisia mukavuuksia, mutta joskus mielestäni vähän liian erikoisia ratkaisuja. Nyt näin pienen, yhden hengen infrapunasaunan. Ovet olivat leveät jotta pyörätuolillakin mahtuu liikkumaan. Ulko-ovelle oli myös luiska kun muutoin olisi ollut kolme rappuaskelmaa. Tosin sitten ulko-oven sisäpuolella oli kaksi askelmaa eikä luiskaa.

Tänään olin pojan luona kahvittelemassa synttäreiden merkeissä. Oli mukava istuskella ulkona kun oli hiukan pilvistä ja leuto tuulikin välillä puhalteli. Huomatkaa riippukeinu kaffepöydän äärellä ja vähän nenänpäätä siellä näkyy.   :=)

Laitoin illemmalla broilerin rintafilettä kantarellimuhennoksen ja kesäkurpitsan kera. Uskomattoman hyvää. Kiitos vaan kantarellien poimijalle ja kurpitsan kasvattajalle *vilkuttelee Kaunissaaren ja Vallilan suuntaan*. Huom. kuvan veitsi ei ole likainen vaan valaistus tuo esiin vähän kuluneen pinnan.