Läksin saattelemaan vieraita kotimatkoilleen. Asemalla oli osa junavaunuista kauniin vihreitä. Tosin meille ei selvinnyt syytä. Olisiko luomuvaunuja ja vain luomumatkustajille. :)

Kun "kasvissyöjä" Vanhinsisko oli saateltu bussilleen, niin pikkusiskon kanssa menimme Heseen ja söimme oikein herkullisen ja täyttävän kana-aterian. Tuo kasvissyöjä on lainausmerkeissä siksi että Vanhinsisko sanoo olevansa kasvissyöjä, mutta syö kyllä kinkkusalaattia, broilersalaattia ja nakkimunakastakin otti lisää. Salaatteja kuulemma syö mutta ei lihaa. Hm...

Pikkusiskon päästyä junaan, poikkesin eduskunnan kirjastoon uusimaan lainan ja hakemaan pari uuttaklin kirjaa. Matkalla näin kadulla kastemadon. Taitaa olla jo melkoisen vilpoista ulkosalla maanpinnalla. Kirjaston aulassa oli kauskannäköinen "kirjakuusi. Noinhan sitä vois säilyttää kirjoja kotonakin.

Edit:    Pakko viel laittaa tähän pätkä Susikairan akan muuttosattumuksista:

"Olin purkamassa täällä uudessa kodissa ja isännät pakkaili vanhasta paikasta tavaroita ...hmmm... tehokkaasti ja miehekkäästi;D Jätesäkeistä löytyi mm. roskia ja kenkiä ja vaatetta. Kaikki samasta säkistä. No oma moka, kun en ollut vienyt roskasäkkejä aikanaan roskiin. Purkaessa kaadoin säkin sängylle ja siinähän ne pizzasta irrotetut jalapenot tökötti tanssikengässä: )  "