Postipate rapisteli postiluukulla, mutta soitti sitten ovikelloa ja ojensi paksun kirjekuoren, joka ei ollut mahtunut postiluukusta. Tietysti innoissani avasin heti ja ihanuuksiahan Susan neuleelta siellä oli: vaalean sinistä Red Heart Mozart Color -lankaa kaksi kerää, Royal tummaa suklaata ja ihana kortti. Olin syödä suklaan siltä seisoviltani, mutta sitten maltoin mieleni ja otin kuvan ensin. Tosin nyt mun kännykkäkuvien lähetys ei jostain syystä onnistu. Poistin kuviakin, mutta sekään ei auttanut, joten pitänee laittaa kuvia myöhemmin. Kiitos Susa kivasta paketista. Lanka on aivan ihanaa. Siitä pääsen opettelemaan salomoninsolmujen tekoa, mikä on ollut mielessä jo jonkin aikaa.

Viime tiistaina kävi Marja kylässä ja toi minulle maze bookin. Siitäkään en nyt saa kuvaa tänne, myöhemmin ehkä. Kiitos, Marja. Ja oli kiva kun kävit.

Ulkona näyttää kevät edistyvän. Koivuissa näkyy vähän vihreää jo. Kunhan vähän vielä lämpenee ja ehkä pieni sadekin tulee, niin siitä se kesä alkaa. Mielestäni kevät ja alkukesä on parasta aikaa kun kaikki kasvaa ja viheriöi ja yleensä on hyvät ilmatkin. Loppukesän lämpimät illat ovat myös nautittavia. Jokaisella vuodenajalla on hyvät hetkensä, mutta keväällä kaunista on yleensä pitempään.

edit: sainkin kuvan vihdoin menemään. Kuvan alalaidassa on marjan antama maze book. Langat, suklaa ja kortti on Susalta.

edit2: suklaa OLI Susalta *virn*

543993.jpg