Ajattelin tehdä rusinakakun omalla vanhalla ohjeellani. Siihen kuuluu 200 grammaa voita, 3 kananmunaa jne. Kun otin aineita esille, niin huomasin, että munia olikin vain yksi, mihinkähän ne kolme muuta oli joutunut. Tein sitten sellaisen "vähän sinnepäin" -kakun. Rasvaa olin laittamassa 150 grammaa, mutta hulahti 170 grammaa. Sulatin rasvaa ja lisäsin sokeria summamutikassa arviolta 1,2 desiä ja sen yhden kanamunan. Jauhoja laitoin vajaa 3 desiä ja leivinjauhetta ehkä 1,5 tl. Rusinoita ropsautin paketista "jonkin verran" ja vähän päälle. Kaadoin taikinan leivinpaperilla vuorattuun, jo kerran käytettyyn kertakäyttövuokaan. Eipähän tarvi vuokaa pestä. Paistoaika oli ohjeen mukaan runsas tunti, mutta kun taikinaa oli vähemmän, niin 45 minuuttia 200 asteessa riitti ja kakusta tuli silti aika tumma, mistä minä kyllä tykkään. Loppujen lopuksi maku oli hyvä, melkein parempi kuin muistinkaan. Ottakaapa tekin maistiaspala iltapäiväkaffeen seuraksi.   :)