Kokeilin tehdä muutaman skonssin taas. Ohje omasta päästä eli kipollinen jauhoja, kourallinen kaurahiutaleita, kourallinen porkkanaraastetta, ripaus suolaa, hiukan leivinjauhetta, iso loraus rypsiöljyä, maitoa sen verran, että saa kivasti sekoitettua. Kaksi kakkaraa pellille ja uunissa noin 225 asteessa 15 minuuttia. Halkaistujen puolikkaiden päälle voita ja itsekeitettyä vadelmahilloa. Palanpainikkeeksi haudutettua teetä maustettuna sokerilla ja maidolla. En osannut päättää kummassa kuvassa on paremmat värit, niin laitoin molemmat. Toinen on otettu salamalla ja toinen ilman.

Meinasin pistellä poskeen molemmat leipäset, mutta onkin aika tuhtia tavaraa. No, varttikilo jauhoja ja puoli desiä öljyä sekä voi ja hillo päälle on kyllä yli tohtoritädin suositusten. Hyvältä kuitenki maistui.