Olin suunnitellut lähteä messuille jo aamusta, mutta nukuin pitkään ja olin pitkään puhelimessa kun sain uutisia siskon vävypojasta, joka on sairaalassa teho-osastolla. Oli poika mennyt lääkäriin kurkkukivun takia ja joutui heti teholle kun kurkku alkoi turvota. Siellä hän nyt makaa putki kurkussa. Kuume sentään on laskenut kun oli aluksi yli 39 astetta.

No, messuille meno sitten venyi iltapäivään, mutta sain sentään lähdettyä sinne. Nyt ei mielestäni siellä ollut kukkia niin paljon kuin joskus aikaisemmin. Ruohonleikkureita, veneitä sun muita vempeleitä oli kyllä paljon. Siemeniä katselin, mutta en ostanut. Pisimpään viivyin Sinellin osastolla ja kokeilin muutamia leikkureita. Ostin myös kuivattuja hedelmiä kun niistä tykkään. Kuivatut päärynät on mun suurta herkkua. Nyt en nähnyt kuivattuja mustikoita, joita etsiskelin. Kävin myös kahvilla ja luulin ottaneeni suolalihavoileivän. Liha oli kyllä jotain muuta ja maistui valkosipulille, joten jätin lihan syömättä. Sekin että maistoin lihaa, aiheutti kipristelyä sapen seutuvilla. Vähän harmitti kun leipä sentään maksoi 7,5 euroa. Nälkä ei silti päässyt yllättämään kun maistiaisia oli vähän joka puolella. Makkaraakin oli tarjolla ja se oli aika tuhtia syötävää.

Päivä on ollut kaunis ja aurinkoinen. Saamattomuuttani en ole ehtinyt ulos kävelylle enkä edes parvekkeelle istuskelemaan. Toivottavasti muut ovat olleet toimeliaampia siinä suhteessa.