Eilen aamulla leivoin muutaman sämpylän ja piparkakun. Kun ei ollut piparimuottia, niin tein kolmioita. Eikös ne ole melkein tähtiä, onhan. Laitoin kassiin vähän sämpylöitä, pipareita ja kinkkuviipaleita (paistoin itselleni jo pienen kinkun) ja lähdin tervehtimään syöpäsairasta ystävääni. Kinkusta hän ilahtui kovasti ja maistoikin heti palasen. Yksi joulupallokin jäi sinne. Ystäväni tilanne on aika huono eikä hän oikein jaksanut seurustella, joten viivyin vain hetken. 

Tänään on vuorossa käynti veljen (81v) luona, mikäli hän on kotosalla. Veljelläni ei ole puhelinta, joten ei voi etukäteen varmistaa paikallaoloa. Tein veljelleni sukat. Saapa nähdä onko sopivat. Terän pituus on noin 28 senttiä, lanka 7-veikkaa 90 grammaa, silmukoita 44 ja puikot 3,5.  Oikeastaan voisi vielä leipoa muutaman korvapuustin, jos velipoika vaikka keittäis kahvit.

Edit: Velipojan luona käyty. Oli hyvinvoivan ja terveen oloinen ja näytti ilahtuvan käynnistäni. Sukatkin kelpasivat. Juttelimme myös vähän lapsuudesta eli siitä ajasta kun kotonamme ei ollut hellaa vaan avotakka ja pata roikkui patakoukussa. Oi niitä aikoja. Nykynuoret ei arvaakaan miten ihanilta joulukarkit silloin tuoksuivat.

Edit2: Vielä kuva korvareista, jotka aamulla leivoin. Näitä nyt ei sitten uutisten mukaan saakaan syödä kuin 1-2 päivässä kun kaneli onkin maksamyrkky. Apua, en kestä.