Vieraiden kanssa kävimme lauantaina Ikeassa syömässä ja kiertelemässä. Saaliina yksi onnenbambu. Sitten Eurokankaaseen verhokangasta ja sängynpeitekangasta etsimään. Löytyi nätit kankaat. Sunnuntaina käytiin velipoikaa moikkaamassa ja samalla kierrettiin Sibeliusmonumentin ympäri. Illalla juteltiin lapsuudenmuistoista. Oli mukava kuulla vanhimmansiskon muistoja niiltä ajoilta joilta itse ei muista mitään kun on ollut ihan vauva.

Tänään sitten saattelin siskot junille. Vanhimmansiskon juna olikin yllättäin jo lähtiessä myöhässä puoli tuntia. Eivät saaneet junaa ajoissa lähtemään varikolta. Kun junat olivat tulleet ja siskot oikeissa junissa niin suunnistin ystävän kanssa Kallioon. Katselimme kauppojen ikkunoita, erityisesti käsityöliike Priiman ikkunan takana seisoimme keväisiä värejä ihastelemassa. Sitten poikkesimme kampaamoon, jossa hiukseni lyhenivät sentin verran. Operaation jälkeen minä poikkesin vielä kyläilemään ja ystäväni meni omaan tapaamiseensa.

Koska meillä talossa ja ympäristössä tehdään jotain laajakaista ym uusimistöitä niin päivällä on nettiyhteys ollut poikki ja pääsin vasta illalla koneelle. Väsyttää kyllä, mutta s-postit pitää katsoa ja vähän tehdä siivoushommia ennen nukkumaan menoa.

Koko viikonlopun on ollut lämmintä ja kaunista. Hyvä niin. Huomenna on varattu aika renkaidenvaihtoon. Saa nähdä tuleeko vielä lumisateita. Silloin auto jää seisomaan. En enää lykkää kesätossuihin vaihtoa.