Kävin aamupäivällä Itiksen Tikatassa  käsityötapaamisessa. Osanotto oli vähän heikkoa, meitä oli vain kaksi neulojaa paikalla. Ihan mukavaa silti jutustella ja kahvitella käsityön parissa.  Pari kerää Regian uutta sukkalankaa oli ihan pakko ostaa kun väri oli niiiin ihana. Lisäksi ostin pari virkkuukoukkua "varalle".

Samalla reissulla etsiskelin ensi vuoden kalenteria itselleni. Stockalta en löytänyt, mutta Suomalaisesta löytyi kunhan ensi kysyin myyjältä, joka hänkin esitteli ensin koululaiskalentereita.  Ihan mieleistä en löytänyt koska pääosa kuulemma tulee vasta myöhemmin, mutta ihan kelvollisen sain kuitenkin.

Katselin myös kännyköitä, mutta jokaisessa paikassa näytti olevan vain pari mallia kultakin valmistajalta. Liukukantisia ei kuulemma enää ole ainakaan Samsungilla ja minua vähän epäilyttää kosketusnäytöt. Yhdestä nokialaisesta jo sanoin, että "otan sitten tämän", mutta maksun kanssa tulikin tenkkapoo. Ei voinutkaan maksaa käteisellä tai muutenkaan kerralla. Olisi pitänyt maksaa nyt 1 euro ja sitten tulisi laskuja kotiin 2 vuoden sopimuksella. Esillä oli hinta 126 eur   ja euron käteismaksulla hinta olisi ollut 46 eur (jos muistan oikein). Kun en halunnut millään vuosisopimuksella, niin myyjä häippäsi ja niin minäkin. Minä en tykkää noista kytkykaupoista enkä ruvennut edes kyselemään kuuluuko siihen hintaan myös joku liittymä. Mulla on jo liittymä enkä halua uutta. Pitänee ottaa oikein isommaksi projektiksi tuo uuden luurin hankinta.