Heräsin aamulla aikaiseen ja ehdin jo aamupäivällä Kaapelitehtaalle Martinmarkkinoille. Kylläpä siellä oli väkeä tungokseen asti. Aivan ihania pitsihuiveja, kuviollisisa lapasia ja ilmeisesti herkkuruokiakin. Tungoksen takia ei päässyt edes kaikkea näkemään saati maistelemaan, joten juustot jäi ostamatta. Muotinäytöskin oli useampaankin kertaan.

Markkinoilta käveli Jätkäsaareen, jonne on avattu uusi K-kauppa. En kuitenkaan mennyt sisälle, vaikka ukkeli kulmalla vilkutteli ja välillä kumartuio maahan saakka. Kävelin sensijaan rantaa pitkin Rionkadun yläkulmaan, jonne on valmistunut S-asuntoja jo muuttokuntoon. Yläkerroksista varmaan nyt näkyy meri, mutta entäpä sitten kun saaren rantaan tulee lisää taloja.

Rionkadun kulmasta kävelin Verkkokauppa.comin takaa 9-ratikan pysäkille. Katsoin aikaa ja matkaan Kamppiin meni 5 minuuttia. Ei paha.

Kotikulmilla huomasin yhden suojatiemerkin melkein kuusen sisällä. Talvella kun ei maalaukset kadussa näy, niin autoilija ei arvaa, että kohdassa on suojatie.

PS. KristiinaS, en nähnyt sinua. Taisin olla liian aikaisin liikkeellä.