Olimme  tänään Laran kanssa tulevan Myrsky-elokuvan kuvauksissa. Siellä oli toinenkin siili ja äkkiä selvisi, että se toinen on meidän Laran poikanen, Pikkupuiston Nappe eli lempinimeltään Namu. Kuvauksissa kumpikaan siili ei suostunut syömään koiranruokaa ei edes omilla herkuilla houkuteltuina. Saatiin kai sentään riittävästi materiaalia elokuvaan.

Jäin vielä toisen pätkän soihtukulkueeseen kävelemään hetkeksi. Oli mielenkiintoista seurata miten 30 henkeä tekee yhtä minuutin pätkää. Valoja asetellaan puolisen tuntia, sitten vähän harjoitusta ja kuvauksia ym. Kaikkiaan kolme tuntia meni kahden pätkän kuvaamiseen. Ja vielähän ne joutuvat editoimaan kuvat ja laittamaan äänitykset niihin. Vaan oli niillä hienot vehkeet ja vempeleet.

Soihtujen kanssa oli aluksi vähän ihmettelyä kun tiloissa oli sprinkerit. Joku soitti jonnekin ja kyseli, että saisko ne pois päältä, ettei yks kaks tule vettä niskaan. Saivat tiedot että sprinklerit laukeaa lämmöstä eikä savusta, joten ei huolta.

Sain myös Marja kolmoselta viestin, että tämä uusi tyttäreni on päässyt puutyökurssille. Toivottavasti kurssista on hyötyä ja iloa ja plussaa työpaikan saamisessa. Äitykkä täällä peukuttaa kurssin onnistumisen puolesta.